Je winkelwagen is momenteel leeg!
Welke dranken maken we in Distillery de Limburg
Gin is super populair en dat is niet zonder reden. Het is gewoon heel lekker: met een chique mixer, een blokje ijs en enkele garnituren presenteer je een lekkere cocktail in no time voor je gasten.
Wij maken exclusief ‘London Dry Gin’ Dat is een stijl van gin die je in één keer stookt zonder toevoeging van kleur -of smaakstof achteraf. kortom het neusje van de zalm onder de gins. Cheers !


Eau de vie is een echt topproduct. Maar om een echte goede eau de vie te maken heb je niet alleen erg veel fruit nodig maar ook veel tijd. Gelukkig hebben we in Limburg met dé fruitstreek Haspengouw topfruit.
en tijd? tja in de Limburg hebben we nu eenmaal meer tijd omdat alles hier gewoonweg trager gaat. Santé !
Wat is er beter dan een lekker likeurtje? een lekker limoncello van bilogische citroenen? daar kan je heerlijk van genieten na een lekkere maaltijd. Mado!


Whisky in Limburg? ja natuurlijk ! Bier is de basis van whisky en hebben wij niet de allerbeste brouwers ter wereld in Belgie??? daar moet dan ook een topwhisky van gemaakt kunnen worden. Whisky moet drie jaar rijpen. dus nog even geduld : first release in 2027 !
Hasselt, de hoofdstad van Limburg, is al eeuwen gekend als jeneverstad. Maar jenever wordt in heel Limburg gemaakt. Sedert enkele jaren is jenever aan een flinke come back bezig. Jenever kan dan ook niet ontbreken in ons aanbod. Wor!


Rum in Limburg? Natuurlijk! Met biologische suikerrietmelasse, die we rechtstreeks importeren uit de Caraïeben maken we tijdens onze warme zomers echte ‘High Ester’ Rum. Die rijpen we af op eiken houten vaten.